Otlukbeli Zafer İlkokulu

Vizyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30 da derslerimiz başlayıp 14:35 te son ders zili çalmaktadır.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://otlukbelizafer.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ALBAYRAK SK. NO 5/2 OTLUKBELİ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :Okulumuz normal öğretim şekli ile faaliyet göstermektedir.

Yerleşim Yeri - Otlukbeli ilçesi Erzincan Çayırlı ilçesi ve Bayburt iline komşudur.

Adres - FATİH MAH. ALBAYRAK SK. NO 5/2 OTLUKBELİ / ERZİNCAN

Ulaşım Ulaşım özel minibüslerle sağlanmaktadır.Günde iki araç saat 06:00-06:30 arasında hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erzincan Otlukbeli ilçe merkezinde bulunmaktadır.Erzincan iline 142 km uzaklıktadır.